Fájlküldés egyszerűen - Az új online eszköz, ami megkönnyíti az életed

Létrehozva 14 Augusztus, 2023Hogyan működik? • 956 megtekintés • 1 percek olvasása

Az internet világában gyakran találkozunk azzal a kihívással, hogy nagy fájlokat szeretnénk elküldeni másoknak. Legyen szó munkahelyi projektekről, családi videókról vagy nagy felbontású képekről, nem mindig egyszerű a megfelelő platformot megtalálni a fájlok gyors és biztonságos megosztására. Ebben kíván segítséget nyújtani az új online eszközünk, amely egyszerű és kényelmes megoldást kínál.


Miért válaszd a tatz.hu-t?

  • Méretkorlát: Weboldalunkon akár 300 MB-os fájlokat is könnyedén küldhet. Az ilyen kapacitás ritkaságnak számít az ingyenes fájlküldő szolgáltatások között, így ideális lehet nagyobb adatmennyiségek gyors továbbítására.
  • Regisztráció nélküli használat: Az egyszerűség jegyében nem kötelező a regisztráció. Csak töltsd fel a kívánt fájlt, és már küldheted is. A fogadó fél egyszerűen letöltheti azt a megadott link segítségével.
  • További biztonság regisztrációval: Ha mégis úgy döntesz, hogy regisztrálsz, további biztonsági funkciók válnak elérhetővé. Például beállítható egy jelszó a fogadó fél számára, így csak azok tudják majd letölteni a fájlt, akikkel megosztottad a jelszót.


Hogyan működik?

  1. Látogass el a weboldalunkra.
  2. Válaszd ki a kívánt fájlt a számítógépedről vagy mobil eszközödről.
  3. Ha regisztráltál, adhatsz hozzá jelszót a fájlhoz a még nagyobb biztonság érdekében.
  4. Küldd el a generált linket a fogadó félnek.
  5. A fogadó fél egyszerűen rákattint a linkre, és már töltheti is a fájlt!

A fájlok megosztása soha nem volt még ilyen egyszerű. Legyen szó munkáról vagy személyes projektekről, oldalunkon gyorsan és biztonságosan oszthatod meg adataidat. Teszteld ki még ma, és élvezd az egyszerű fájlküldés előnyeit!